Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Frastødet af forældre

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej pige på 14 år. 

Din følelse er helt forståelig. Jeg tror det er de færreste børn, der har lyst til at tænke på, at deres forældre har sex. 

Det er også helt naturligt at voksne mennesker har sex, så det er ikke noget galt eller forkert i det. Men de må rigtig gerne være lidt mere diskrete, for jeg kan rigtig godt forstå, at du på ingen måde har lyst til at vide, hvornår, hvordan osv. Eftersom du har fanget dem i at have sex, så går jeg ud fra, at de godt ved, at du så det. Så jeg synes godt du kunne sige til dem, at de altså gerne må være mere diskrete og opmærksomme på at I, børn, ikke er i nærheden. Det er selvfølgelig kun, hvis du har mod på det. Du behøver ikke nævne noget med sexlegetøjet. Med mindre du har brug for at få det sagt. I det tilfælde, kunne du samtidig sige, at de også godt må være diskrete med deres legetøj...?! Eller kunne du skrive det, så du har det ude af dit system.

Jeg tænker lidt, om der kunne være noget andet galt, siden du er blevet så sur på dem og næsten ikke kan se dem i øjnene? Eller er det billedet af dine forældre, der har ændret sig så meget?
Jeg kan godt forstå, at du ikke har lyst til at snakke med dine søskende om det. Kunne du måske fortælle en veninde om det. I ville måske kunne grine vildt meget af det sammen. Når man griner og får snakket med én om tingene, så kan det altså hjælpe rigtig meget på ens humør. Så i og med du har holdt det for dig selv, så tror jeg du trænger til at fortælle det til nogen. Det kan også være din veninde har oplevet noget lignende.

Jeg håber, at du kan bruge et af mine råd. Ellers ring ind og få en snak på 116111

De bedste hilsner fra BørneTelefonen. 

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat