Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i venindes papbror

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 16 år

Tak fordi du fortæller din historie til os. Kærlighed ved første blik kan ramme en hårdt, og man kan føle man aldrig har set mere klart før. Og så er det man ønsker, at han også føler alle de samme ting.

Men faktisk så ved du ikke, hvordan han føler eller hvordan han ser dig. Det du kan gøre er at snakke med ham om, hvordan du har det. Måske har han det på samme måde som dig. Det kan være rigtig svært at fortælle, hvad man føler. Det er virkelig modigt, du har skrevet det til os. Brug det mod til at fortælle din venindes papbror om dine følelser.

Du kan også gøre nogle ting for at fange hans opmærksomhed. Du kan begynde at skrive lidt til ham over facebook eller på sms. Skriv en lille sød besked en gang i mellem, om at du tænker på ham. Det kan også være en idé at sende ham flirtende blikke, når du ser ham. Eller snakke meget med ham. Måske du kan starte en samtale om noget musik, du godt kan lide. Så når I ikke ses, kan du sende ham gode musiknumre over messenger.

En god idé er at snakke med nogle af dine veninder om dine følelser. Måske kan de komme med flere idéer til, hvordan du kan få opmærksomhed. Ved din bedste veninde, hvordan du har det? Det kan også være en idé at fortælle hende om dine følelser. Hun er den der er tættest på ham. Hun kan måske hjælpe dig.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat