Brev

Famillie

Svar fra

Børnetelefonen

Du har sendt dit brev til Børn Hjælper Børn. En fra BørneTelefonen har besluttet, at det er bedst, at du får svar af en voksen rådgiver. Vi håber, at du alligevel vil kunne bruge svaret. Dit svar kommer her:

Kære dreng på 12 år,

Tak for dit brev.

Du fortæller i dit brev, at du har det rigtig svært derhjemme. Det lyder ikke rart, at du oplever at din mors kæreste mobber dig, og at du bliver truet af din mor. Jeg håber, at mit brev giver dig mod til at tage dit næste skridt!

Du fortæller i dit brev, at din mor truer dig, og at din mors kæreste har en fortid i fængslet. Det lyder rigtig ubehageligt, og jeg tænker på, om det gør dig utryg at være derhjemme? Det kan jeg rigtig godt forstå.

Du fortæller i dit brev om rigtig svære ting, og det er faktisk vigtigt, at du får noget hjælp. Det er nemlig din ret som barn, at du er tryg derhjemme og at du bliver behandlet med respekt. Jeg kan læse, at din mor ikke behandler dig med respekt og at du måske føler dig utryg.

Derfor er det bedste du kan gøre at ringe ind til os på telefonnummeret 116111. På den måde kan vi bedre tale med dig og hjælpe dig videre. Hvis du ringer herind taler du med en sød rådgiver, som kun vil tale om det du har brug for og så kan I sammen finde ud af, hvad der skal være dit næste skridt. Hvad tænker du om det?

Du kan også ringe til din kommunes anonyme rådgivning for børn og unge. Du kan google ’anonym rådgivning’ og din kommunes navn for at finde nummeret. Hvis du er tvivl, kan du ringe til BørneTelefonen. Så kan vi finde nummeret sammen.

De taler med mange – og de kan også tale med dig om, hvordan du har det. Og hvilke muligheder kommunen har for at hjælpe dig. Du kan måske fortælle dem, at vi har foreslået dig at ringe til dem.

Du er altid velkommen til at skrive herind igen. Der er ikke nogen børn, som skal opleve at blive mobbet eller truet. Derfor vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Mange kærlige hilsner

BørneTelefonen

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Relateret indhold: familie

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat