Familie.
Føler ikke jeg høre til i familien.
Lad os starte med min søster.
Hun klare sig godt fagligt og socialt i skolen, og hun har aldrig skiftet skole. Hun er god til at tegne, skrive, hun er klog, hun har gået til klaver i 8 år og er begyndt at spille guitar. Hun har ikke nogle mentale problemer, og hun skaber aldrig problemer. Hun har “normal” tøjstil, altså lidt mere basic ting. Ligesom begge vores forældre, elsker hun Nirvana og Queen, osv.
Så er der mig, klarer mig okay i skolen fagligt, ikke så godt socialt. Skal til at skifte skole for 3 gang, og har ikke rigtigt noget talent. Kan ikke male, tegne, spille guitar, spille klaver, danse, synge, lave gymnastik, osv. Har gået til over 20 fritidsting, men kunne ikke specielt godt lide noget af det.
Vi er ikke sikre endnu, finder snart ud af det, men mine forældre tror jeg har bipolar ligesom min morfar eller ADHD. I modsætning til hende, kan jeg godt lide sort tøj, chains, osv. Eller som nogle andre kalder det, “egirl” stil eller “trasher” stil. Ingen, INGEN, udover min far kan lide min tøjstil i familien.
Og når de andre kan lide rock, kan jeg lide musicals. Mamma Mia, six the musical, heathers, og så meget mere. Ingen fra min familie kan lide musicals udover min grandkusine som er en af mine bedstevenner, men vi ser ikke hinanden så meget irl, selvom vi skriver sammen hver dag online.
Me
Trin for trin Byg et brev
Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.
sådan taler du med en voksen om det der er svært
Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?
Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?
Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.
Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen
Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.