Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Familie

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige.

Tak for dit brev du har sendt til BørneBrevkassen.

Generelt for din situation synes jeg, det er vigtigt, du finder en eller flere voksne, der kan hjælpe dig. Du har oplevet nogle ting, der kan være svære at bære alene, og det synes jeg heller ikke, at du skal.
  

Har du eventuelt en lærer du har tillid til, kunne det måske være en rigtig god ide? Din lærer vil kunne iværksætte hjælp til dig, og eventuelt til din familie, hvis han/hun vurderer, at det vil være godt for dig.

Hvis du synes, det er svært at dele med din lærer, er du meget velkommen til at ringe til BørneTelefonen. Der sidder en voksen, der til alle tider gerne vil lytte til dig, og det du står i, som kan hjælpe dig videre.

Jeg gætter på, at der er rigtig svært for dig at høre dine forældre tale dårligt om hinanden til dig. Mon du føler dig i klemme, når du hører dine forældre tale dårligt om hinanden, fordi du elsker både din mor og din far?

Det er ikke dit ansvar at dine forældre ikke taler så godt sammen, så også her tror jeg, det er det vigtigt du får noget hjælp til at sortere de ting, du oplever. Jeg gætter på, du i flere sammenhænge kan føle dig alene i den situation, du er i?

Du er meget velkommen til at ringe til BørneTlefonen på 116 111. Der sidder voksne, der gerne vil tale med dig om de oplevelser du har haft, og stadig har. De kan også hjælpe dig med at finde ud af, hvem der kan hjælpe dig, der hvor du bor. Du kan også logge på chatten, hvis du føler mere for det.

Venlig hilsen 
BørneBrevkassen

 

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat