Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Dårlig samvittighed

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære anonym

Tak for dit brev. Alle gør ting, de fortryder, og det er aldrig rart at have dårlig samvittighed. Men du har allerede gjort det helt rigtige, ved at sige det til din far. 

Jeg synes, at du skal fortælle din far, hvordan du har det. At der stadig er noget dårlig samvittighed. Måske kan I få taget en god snak om det hele, og uanset hvad, kan det hjælpe din far til bedre at forstå dig. Det kan være, at han siger, at du ikke skal gøre noget, for at gøre det godt igen. Det kan også være, at I finder på en aftale (måske kan du tage opvasken i en uge, eller noget i den stil).

Jeg synes også det er rigtig vigtigt, at du fortæller din far, at du følte dig afhængig, og derfor tog pengene. Jeg er ikke helt sikker på hvad du mener med det, men hvis man får sådan en følelse, er det vigtigt at fortælle andre om det. Det kan nemlig være noget, du skal have hjælp til at ændre på.

Du lyder som en ansvarlig person, der fortryder at have gjort noget forkert. Jeg vil igen rose dig for, at tale ud, og også for at række ud til BørneTelefonen. Jeg håber mit svar kunne hjælpe dig, til at få talt med din far.

Kærlig hilsen,

BørneTelefonen

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat