Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Afvist

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære CN

Jeg vil gerne lige starte med at sige, at det er modigt at spørge ham, du har været forelsket i, om han vil være kærester med dig. Det kræver da virkeligt mod, det er der ikke ret mange der tør gøre! Jeg kan så virkelig også godt forstå, at du må føle dig trist, når han så siger nej. En afvisning kan gøre rigtig ondt, især hvis det er en man er forelsket i, som du er.

Jeg bliver nysgerrig på, om du er venner med drengen? Ved han hvem du er? Måske har han sagt nej, fordi han ikke kender dig eller blev helt usikker på sig selv? Kunne det være en idé at prøve at blive venner med ham og på den måde kan I lære hinanden at kende og måske vokser der følelser frem?

Du fortæller mig, at du har haft problemer med venner og familie. Har du en veninde, søster eller mor som du kan snakke med det om- eller en voksen på din skole? Det er nemlig aldrig rart at gå med disse tanker og følelser alene. Mon en af dine veninder vil lytte lidt til dig og støtte dig  noget af det samme og kan komme med gode råd til hvad du skal gøre?

Jeg kan godt forstå din lyst til at gå med sort og kedeligt tøj. På mig lyder du som en smuk klog og modig pige, og jeg er ret sikker på, at du også vil være smuk i sort tøj. Men det skal være fordi du har lyst til at gå i sort tøj og måske hjælper det dig til give udtryk for de følelser du har indeni for tiden. 

De varmeste tanker og hilsner fra BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat