Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg tænker kun på det

Hej

Jeg går på en efterskole og der er jeg blevet kaldt rundetrunte men det bliver jeg ikke mere

men så en weekend spurgte en dreng, lad os kalde ham B. B. (han har en kæreste som han elsker) men B. spørger om jeg vil med op på han værelse og det vil jeg gerne

vi ender med at ligge i hans seng og lave noget han tager lidt på mig men kun uden på og jeg ender med at sidder oven på ham og lave nogen bevægelser og så ender han men at komme

jeg har helt vildt dårlig samvittighed for jeg er slet ikke den type person

jeg forklarede B. at jeg synes det var dumt af os og at jeg havde dårlig samvittighed men det havde B. ikke

og nu er jeg helt vild bange for at folk finder ud af det selvom han lovede ikke at sige det til nogen

men jeg har det fysisk dårligt og ved ikke hvad jeg skal gøre

plz HJÆLP mig

Hilsen pigen der fortyder det så meget

Pige, 14 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære 14-årige pige

At fortryde noget man har gjort – det er en svær følelse, og jeg tror, at vi alle har været der, hvor du er nu. Problemet er, at der ikke findes tidsmaskiner. Vi kan ikke ændre fortiden. Vi skal leve med vores fejltrin, og ved du hvad, måske er det ikke så slemt? For man kan også lære meget af sine fejltrin.

Du er blevet kaldt rundetrunte, og det er slet ikke er i orden. Hvis du er sammen med en jævnaldrende dreng, og begge parter nyder det, så skal du ikke skamme sig. Det er din sag – ingen andres - hvis du er glad for drenge, og gerne vil være sammen med dem. Når drenge kan score mange piger, så er der ofte ingen der kalder dem nedladende ting, har du tænkt på det? Det der er vigtigt, er at du selv føler dig ok med det du gør.

Men - hvis det her egentligt handler om, at du ind i mellem har gjort noget som du ikke har villet rigtigt, så er det jo en anden sag. Måske handler det om, at du er nået til et punkt, hvor du er kommet til at overskride din egne seksuelle grænser? Dét er vigtigt at kende sine grænser – så måske har du faktisk lært noget vigtigt om dig selv? Måske kom dine værdier også i spil her og du fortalte endda B, om din dårlige samvittighed i det. Det tænker jeg, er ret stærkt at du fik sagt det til ham - det håber jeg, at du kan bruge til at få det bedre med det...

Selvom du lige nu har det så slemt med din samvittighed, at du kan mærke det fysisk, så hjælper det måske at huske, at det nok ikke var din plan eller hensigt, at det skulle ske det der skete. 
Det kan hjælpe dig meget at tale om det. Har du en god ven/veninde på skolen eller hjemme du kan betro dig til? Ellers er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Hvis du igen bliver mobbet, så synes jeg du skal tage det op med din kontaktlærer eller efterskolens leder. Der en helt forkert tone på en skole, hvis det bliver accepteret at der mobbes med sårende øgenavne.

Kærlige hilsner fra BørneTelefonen
 

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat