Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er bange og har en masse tanker i mit hovede!:(

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 18 år.
Det godt, at du skriver, for det lyder som om, du har det rigtig svært, og at du skal have noget hjælp til at få det bedre.
Du skriver selv, at nu hvor du kom hjem fra ferie, kunne du mærke, at presset blev for stort. Når jeg læser dit brev, tænker jeg, at det måske er det pres, der gør, at tankerne myldrer gennem dit hoved, og at du føler dig bange..? Man har faktisk et udtryk for det, der hedder tankemylder.
At det netop er om natten, du oplever det værst er meget almindeligt, men vældig generende, når man har mest lyst til at sove og komme væk fra presset.
På trods af dine vanskeligheder på hg holder du fast i uddannelsen. Det tror jeg er godt. Men jeg tænker, at du har brug for, at blive støttet lidt. Har du overvejet at tale med studievejlederen om din situation? Det er jo studievejlederens opgave at hjælpe elever, der har det svært, igennem uddannelsen. Dine oplevelser med din dansklærer er slet ikke i orden. Alene dit fald i karakterer tyder jo på, at der er noget galt. Det er noget, du også kan snakke med studievejlederen om.
Jeg tænker også, at du måske skulle snakke med din læge om, hvordan du har det. Han/hun vil kunne vurdere, om du evt. skal have noget mere hjælp til at få det bedre.
Kærlig hilsen fra BørneBrevkassen

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat