Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er bange

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 10 år
Tak for dit brev - sikke en grim oplevelse du og dine veninder havde på skøjtebanen. Det lyder rigtig væmmeligt, og jeg kan godt forstå, I blev frygteligt bange og skyndte jer væk.

Jeg er ikke helt sikker på, at jeg helt har forstået det der med, at drengen på ca. 19 havde taget nogle papirer fra dem med børnemisbrug. Det lyder ret usandsynligt, at han kan have fået fingre i papirer om, at de skulle være pædofile. Men han havde jo i hvert fald ret i, at det nok var bedst at holde sig fra dem.

Jeg tror, det vil være en rigtig god ide, hvis I fortalte jeres forældre, hvad der skete den dag på skøjtebanen. Kan I mon det..? Så tænker jeg nemlig, at de kan hjælpe jer med finde ud af, hvad I kan gøre, hvis I ser de tre igen... Måske kunne de også skrive til skolen og bede jeres lærere om at fortælle de andre det i klassen, så alle kan høre, at det ikke bare var noget, I fandt på..?

Og måske kunne en af dem tage med på skøjtebanen sammen med jer, for at I kunne få en god oplevelse med at være der. Jeg tror, ikke det er sandsynligt, at der vil sker jer noget en anden gang, men kan godt forstå, hvis I er bange for at gå derhen alene...

Måske kunne du have lyst til at tale lidt mere direkte samtale med en af vores dygtige rådgivere? I hvert fald er du velkommen til at ringe til BørneTelefonen på 116 111.
Kærlig hilsen BørneBrevkassen

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat