Brev

HJÆLP – min anoreksi.

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 15 år

Jeg synes. at dit ønske om at blive indlagt er et rigtig godt ønske, og jeg synes helt bestemt,at du sagtens kan tillade dig at sige det til dine forældre.

Du skriver, at du er benægtelse, men dit ønske om indlæggelse viser mig, at du er på vej til at ville en forandring. Det er fint, for sygdommen anoreksi vil dig ikke noget godt. Tvært imod er den i gang med at skade din krop og din hjerne - den måde du kommer til at tænke om dig selv. Så det er rigtig fint, hvis du finder ud af at DU vil noget andet end sygdommen.

Jeg kan godt forstå, at du er bange, og jeg kan forestille mig, at du længes efter, at der sker noget for godt dig, så jeg synes, at du hurtigst muligt skal fortælle om dit ønske til dine forældre. 

Det lyder som om både dine forældre og dine 2 psykologer er en slags sikkerhedsnet for dig. Det skal du endelig benytte dig af.

Til sidst vil jeg gøre dig opmærksom på www.spiseforstyrrelser.dk som du måske kan have glæde af at kigge på, og måske også dine forældre.

Mange gode tanker og ønsker om held og lykke fra BørneTelefonen

 

 

 

har du en spiseforstyrrelse?

En spiseforstyrrelse er alvorlig, og det kræver hjælp fra en voksen. Det er derfor vigtigt at du fortæller nogen om din spiseforstyrrelse. Det er kun din læge, der kan sige, om du har en spiseforstyrrelse eller ej.

En spiseforstyrrelse kan vise sig på mange måder. Det kan være, at du spiser meget, at du næsten ikke spiser, at du kaster op eller at du træner meget.

Nogle beskriver også en spiseforstyrrelse som deres bedste ven, fordi den kan føles tryg. Men de beskriver den samtidig som deres værste fjende, fordi den får dem til at blive syge. Det kan føles hårdt at kæmpe imod sin spiseforstyrrelse, men det er heldigvis muligt at få det bedre.

Her på siden kan du få gode råd mod spiseforstyrrelser, få hjælp til at vende de negative tanker og øve dig i at få et mere positivt selvbillede.

Spiseforstyrrelser Andre der hjælper

Det Mentale Motionscenter

Gode råd og øvelser til at styrke din mentale sundhed
Læs mere

LMS

Rådgivning og andre tilbud vedrørende spiseforstyrrelse og selvskade
Læs mere

Psykiatrifonden

Rådgivning og støttetilbud om psykisk sygdom og diagnoser
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat