Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Gymnastik

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 15 år

Tak for dit brev, hvor du fortæller, at du er træner for et gymnastikhold, men at du er bange for at træne dem, fordi du er bange for, at der sker dem noget.

Jeg er rigtig glad for, at du har skrevet herind, for jeg tænker, det er vigtigt, at der bliver gjort noget ved din usikkerhed, for jeg tænker, at din usikkerhed måske kan betyde, at der kommer til at ske et uheld. Hvis du nu står og skal modtage en gymnast, og gymnasten tror, at du tager ved hende, men at du ikke gør det, fordi du er bange for, at der skal ske hende noget, så kan der nemt komme til at ske et uheld.

Jeg kan godt forstå, du er bange, når der tidligere er sket uheld, hvor nogle af gymnasterne er kommet til skade. Du fortæller, at de andre trænere er ældre end dig, og at du snakker rigtig godt med dem. Jeg tænker, at det måske vil være en idé, at du snakker med dem om, hvordan du har det - måske ikke dem alle sammen på en gang, men bare en eller to af dem. Så kan det jo være, at I kan lave en aftale om, at du ikke skal stå og modtage dem, der springer, men stå andre steder, hvor der måske ikke er lige så stor risiko for, at gymnasterne kommer til skade. Jeg tænker også, det kan være, at de andre trænere har haft det på samme måde som dig, og måske har nogle fif til hvordan du kommer over det.

Hvis du har lyst til at snakke med en voksen om det, er du altid velkommen til at ringe ind til BørneTelefonen på 116 111 og snakke med en af de søde rådgivere, det kan være at de har flere idéer til hvordan du kan gribe det an.

De bedste hilsner

BørneBrevkassen

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat