Brev

Gnisten er væk

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 14 år. 

Hvor er det godt, at I allerede har snakket sammen. Hvis I er enige om, at I skal have jeres forhold til at fungere, så kræver det et stykke arbejde fra jer begge. Det betyder, at I skal tale sammen om, hvad I har brug for. Måske kunne du fortælle ham, at det gør dig rigtig ked af det og irriteret, når han bliver sur og siger, at jeres forhold er for seriøst, selvom I ikke har talt sammen i en uge. Det er vigtigt, at I behandler hinanden godt og respekterer hinanden. 

Måske kan du også spørge ham, hvorfor han siger det? Mener han i virkeligheden noget andet? Det kan nemlig også være, at han siger det, fordi han er forvirret omkring sine følelser. Måske er det vigtigt for dig at finde ud af, om han er parat til at arbejde for, at jeres forhold bliver godt igen? 

Mange par oplever, at gnisten kan forsvinde eller blive mindre i perioder, men faktisk kan man gøre noget selv for, at den skal komme helt tilbage. I kan fx. lave ting sammen flere gange om ugen. Måske kan I være ekstra opmærksomme på at vise hinanden, at I holder af hinanden: nusse, kysse, holde i hånden, gøre søde ting ved hinanden, ringe sammen og ses i løbet af ugen. Et forhold er ligesom en plante – den skal passes og plejes for at blomstre. 

Måske kan du også vise ham mit brev? Det kan være, I kan læse det sammen og finde på nogle dejlige kæresteting at lave sammen. 

Jeg krydser fingre for, at jeres forhold kommer op at køre igen. 

Knus og kram

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat