Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Angst, hjælp

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 15 år.

Jeg kan godt forstå, at du har det svært med det som du beskriver. Det er ikke rart at have det sådan, og du skal have hjælp.

Det er kun din læge eller en psykolog som kan sige om du har angstanfald, og derfor skal du lave en aftale med din læge.

Men først vil jeg råde dig til, at tale med dine forældre om det – så de kan hjælpe dig og støtte dig, for det er ikke noget du skal stå alene med.

Når man har det ligesom du beskriver, har man brug for hjælp til at få det bedre - så du kan nyde dit ungdomsliv, din skole, dine kammerater, dine hobbyer osv.

Det kan nogle gange være svært, at spørge om hjælp og forklare andre hvordan man har det – men du har forklaret det rigtig godt i dit brev, og det kan du evt. vise til dine forældre og vise dem mit svar.

Jeg ønsker for dig, at du får talt med dine forældre og får den hjælp som du har brug for.

De bedste hilsner fra børnetelefonen

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat