Brev

Bare lige et spørgsmål

Svar fra

Børnetelefonen

Kære du på 12.

Det er et rigtig godt spørgsmål du stiller.

På BørneTelefonen er man helt anonym. Det betyder, at vi ikke kan se, hvem du er (med mindre du opgiver dit navn eller adresse).

Det betyder også, at vi ikke kan kontakte dine forældre. Faktisk aner vi ikke hvem dine forældre er, eftersom vi heller ikke kan se, hvem du er.

Derfor er du også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp og ikke føler dig parat til at folk omkring dig bliver involveret – vi vil altid gerne tale og lytte.

Du kan både skrive et brev, chatte eller sms’e med os. Du kan også ringe på 116111. Uanset hvordan du kontakter os, så er du anonym. Du kan kontakte os her: BørneTelefonen.

Jeg håber, at det giver mening!

Vi vil altid gerne hjælpe, hvis du har behov for det.

Kærlig hilsen BørneTelefonen.

 

 

Flere gode råd til unge Om alkohol

Når man er ung, kan det være, at man begynder at interessere sig for fester. Eller måske at ens venner, er begyndt at feste – og måske er nogen også begyndt at drikke øl og drinks til festerne?

Har du tanker som: Jeg føler, jeg skal drikke, for at være en del af fællesskabet. Det er som om, der er et gruppepres til festerne. Hvordan siger jeg fra? Jeg vil gerne prøve at drikke, men hvordan taler jeg med mine forældre om det? Jeg tror jeg har et alkoholproblem, hvordan får jeg hjælp til at komme ud af min afhængighed? Hvad kan der ske, hvis jeg drikke for meget? Min ven bliver altid for fuld, hvordan kan jeg hjælpe?

Tjek siden ud og find svar på dine spørgsmål. Du kan tage en quiz og finde ud af, om du kender til myterne om alkohol. Du kan også læse gode råd til, hvordan du drikker alkohol på en sikker måde eller du kan læse andre børns dilemmaer og se BørneTelefonen svar.

Alkohol og stoffer Andre der hjælper

Netstof

På netstof.dk kan du få information og rådgivning om alkohol, hash og andre stoffer.

Læs mere

Hope Ung

Rådgivning, film og spil for børn og unge, som har en mor eller far, der drikker for meget.

Læs mere

KABS

Gratis og anonym misbrugsbehandling til dig, der har et misbrug af hash og feststoffer.

Læs mere
Chat
Chat