Brev

Vores veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kan godt forstå at det påvirker jer – især når det ikke ser ud som om det i gør og har gjort har gjort nogen forskel. Nogle gange skal der bare professionel hjælp til, og det kan godt være at det er det hun har brug for. Vil anbefale at i siger det til jeres klasselærer og ikke hendes forældre. Nogle gange kan grundene til at man opfører sig dårligt være at der er noget i familien som ikke fungerer og derfor er det ikke sikkert at hendes forældre overhovedet ville kunne gøre noget ved det.

Jeres veninde er heldig at have venner som jer, det synes jeg i skal vide.

  • Brombeertje, Pige, 14 år

Hej pige på 14.
Hvis pigen har depression synes jeg at i skal sætte jer ned og få en lang god samtale om hvordan hun har det. Så kan i jo også fortælle at i synes at det påvirker jer når hun går rundt og er negativ. Det er ikke sikkert i kan gøre noget for at hjælpe hende, men det er altid bare dejligt at vide at man har nogen veninder der kan lytte.
På vores skole har vi en lærer som taler med de børn og unge der har det svært, så hvis i har sådan en på jeres skole synes jeg i skal snakke med hende om det, og prøve at få jeres veninde til at snakke med hende. Måske snakker hun om det til jer fordi hun ikke har andre at snakke med om det?
Hilsen pige på 15.

  • Anonymous, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Gode råd om

Venskaber

Gode råd om at

sige fra overfor en ven