Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Nye venner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes ærligt du skal vente til gym, jeg står i den samme situation, jeg forstår hvordan det føles.
Jeg har i hvert fald tænkt mig at vente på gym og håbe jeg møder nogle
Synes ikke det nogle gode venner der, no offence.
[:

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej hvis det var mig der var i den situation så ville jeg vente til gym. Og slutte kontakten med de venner der ikke vil være sammen med mig

For hvis de er rigtig venner så vil de blive bekymret og spørger hvis der er noget galt. Og hvis de spørger om du er okay så syns jeg du skal fortælle dem hvad du har på hjertet,
Og hvis de ikke spørger om du er ok eller hvad der er galt så syns jeg du skal lade dem være og finde dig nogle nye, og jeg lover dig, du skal nok finde nogle nye.

PS undskyld hvis brevet h ar hårdt og meget direkte.👍😁

  • Dreng der gerne vil hjælpe, Dreng, 16 år

Hej
Jeg har selv stået i samme situation i virkelig lang tid. Af alle de “venner” jeg har haft er det kun meget få der har engageret sig i vores venskab. Jeg har nu fundet en gruppe af mennesker som jeg elsker at være sammen med og hvor vi alle byder ind. Find nogen du har noget til fælles med og på den måde kan bonde med og vær dig selv! Så skal du nok finde nogen der gider dig lige så meget som du gider dem (om det så er i din folkeskole klasse eller gym)

  • X, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat