Brev

Kæphest

Hej jeg er en pige på 12 år

jeg leger med kæphest

og syndes det er lidt barnligt

men kan virklig godt lide det

og jeg leger at det er en rigtig hest

men er ogse lidt ensom

føler ik der er andre på min alder der gør det

Håber i kan hjælpe

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej(: Kunne en idé måske være at starte på rideskole i stedet? Der kan du både møde venner og få lov at ride på en rigtig hest.

  • m, Pige, 15 år

hej pige på 12 år 🙂
nu har vi læst dit brev og du siger at du godt kan lide det, og så syntes vi at du skal prøve at blive ved med det for ens rigtige venner de vil acceptere en som man er og hvad man kan lide at lave. Du kan måske også prøve at være mere åben og prøve at finde nogle nye gode venner, der acceptere dig som du er.

  • m og k, Pige, 12 år

Hej. Du skal bare blive ved med at gøre det, du kan lide og ikke tænke på hvad de andre tænker om det.
Man er ikke den man er for andre, men for sig selv.
Du skal være dig selv! 🙂

  • klasserne

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat