Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Flov

Hej bb.

Jeg bliver flov hver gang jeg siger,

min sport er ridning,

fordi at der er mange der siger,

at det er en tøsepige sport,

men jeg synes jo det er sjovt.

Hvad skal jeg gøre?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11

Der er intet i vejen med at du rider!!
Jeg rider ikke selv, men har kun haft venner der rider. De er alle søde!! Derfor er jeg sikker på at du også er det!!!!!!!!!!!

Hilsen pigen der kun er venner med nogle der rider.

  • Hjælperen, Pige, 12 år

Halløjså, svaret er ret simpelt. Fuck dem, vær stolt af du rider, du har en hobby og evnen til at ride, mange af de andre piger i din klasse har nok ikke en hobby siden de nedgøre din. Vær stolt af du rider, drengene synes også det blæret når du bliver lidt ældre. Held og lykke.

  • Jay, Dreng, 17 år

Hej med dig
Du skal på ingen måde være flov over at du rider jeg rider selv og jeg kender godt det med at nogen kan finde på at nedgøre sporten fx. Ved at sige at det kun er tøsepiger der går til ridning jeg kan ikke se nogen anden grund til at kommenter på din hobby end misundelse jeg vil lige gøre det 100% klart ridning er ikke en tøsepige sport det er jo en af de farligste sportsgrene lagt farligere en fodbold, håndbold, dans osv. og du ved jo også at det kan være hårdt jeg har selv oplevet mange som ikke ved så meget om ridning sige det er jo hesten der gør arbejdet du skal bare sidde på den og ja det er bare at sidde på en hest når hesten står stille men os rytter ved jo godt at det kræver en hvis muskulatur at sidde rigtigt på en hest hvis du synes at du har lyst til at svare igen kan du bruge noget af det jeg lige har skrevet du kan også være lidt flabet og sige jeres liv må godt nok være kedeligt siden i har brug for at kommenter på mit må det betyde at mit liv er langt mere spændene end jeres og jeg har også mødt en del drenge som synes det er fedt at have en kæreste eller ven som kan ride eller i det hele taget ikke mest gå op i makeup, tøj og udsende men også dyrker en sport hvor man ikke er bange for at blive beskidt håber det kan hjælpe

  • H, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat