Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Yesyes idrk

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige 12 år!
Jeg høre også selv kpop, er også sådan en kpop-stan men, hvad andre siger og tænker om det, kan du enlig være lidt ligeglad med, og at din veninde synes at det er mærkeligt kan også være lige meget. Du kan lide det! Og du skal ikke stoppe med at høre det bare fordi at hun ikke kan. Og det med hende der ville have dit nr, hun vil nok bare godt være venner, for hun har jo fundet ud af nu at i har nogle af de samme interesser. Hvis det var mig ville jeg bare blive venner med hende, for i kan få er godt venskab!! Jeg har været indtil kpop i næsten 2 år, og min bedste veninde blev jeg også veninde med igennem musik og hobbyer men, jeg ved godt du tænker “hvad nu med min anden veninde?” Bare lad hende være, hvis hun ikke kan lide det er det lige meget. Bare det ikke ødelægger det i har sammen(venskab). Og jo flere venner jo bedre😉

Håber det var til nogen nytte det jeg skrev’🥰

Mvh pige 12 år

  • Pige 12 år, Pige, 12 år

Hej
Tak fordi du skriver jeg er bange for at jeg skiller mig ud fordi jeg høre BlackPink og BTS jeg synes også deres musik er godt.
Jeg har nogle gange samme problem med at de ignorere mig. Men min mor siger at det er deres problem fordi vi er gode nok som vi er og det skal vi huske på selv om vi høre kpop eller andet muligt mærkeligt. Hvis hun bliver sur så er det hende det er vil ske er hendes problem. Men måske fortæl hende at du kan det det musik og det gør dig ik anderledes og du ikke vil skifte hende ud.
Håber det måske kunne hjælpe
Hilsen E som er mig

  • E som er mig, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat