Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bagtaler de mig?

Jeg er en del af en rimlig toxic vennegruppe.

Der bagtaler næsten alle.

Og her fortiden er jeg begyndt at frygte

lidt om de bagtaler mig,

og om hvad det så kunne være.

Det er bare en rigtig ubehagelig følelse at have i maven.

Tror i jeg bliver bagtalt?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej du❤️
Hvis man har venner som man frygter bagtaler en, så har man ikke rigtige venner.
Jeg plejede at have det meget på samme måde. Jeg var også bange for at mine venner bagtalte mig. Nogen gange, taler ens mavefornemmelse mest sandt. Det blev bevist, da jeg fandt ud af, at det var sandt, og de faktisk bagtalte mig. Hvilke venner gør det? Ikke de rigtige i hvert i fald. Jeg synes du bør prøve at finde nogle nye venner. Det kan jo selvfølgelig være at de ikke bagtaler dig, men jeg synes, at så længe du frygter det, skal du ikke være sammen med dem. Det er alt for udmattende at være sammen med nogen som man tror ikke kan lide en.
Held og lykke❤️

  • Anonym, Pige, 17 år

Hey girl.
Jeg hader at sige det, men jeg vil hellere være ærlig med dig, og sige at det gør de nok. Nå man har vores alder, synes jeg det er vigtigere at man fokusere på hvordan de behandler dig nå du er der, for alle bagtaler alle til en eller anden grad.
❤️

  • Lalala, Pige, 14 år

hej spørg dine veninder og sig bagtaler i mig bare vær ærlig hvis de siger ja så sig cool elsker jer for at bagtale mig

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat