Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad kan jeg gøre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Jeg synes det er lidt svært at hjælpe med, når vi ikke konkret ved hvad der er sket.

Men hvis det som er sket er din venindes skyld, synes du så virkelig at det er din veninde? Som jeg kan forstå det, har din veninde lavet et dårligt valg (ikke sikker)

Jeg ved I har snakket om det, men har du prøvet at spørger hende om hun fortryder? Hvis ikke så synes jeg du måske skal trække dig fra hende, hun vil ikke dig det bedste. Synes ikke du skal slutte jeres venskab, men lige så stille trække dig fra hende, og bare blive venner ikke bedstevenner

Det gøre måske ondt at høre, men hvis hun har gjort dig ondt og hun stadig føler at det var det rigtig, så skal du måske overveje..

  • Anonym pige, Pige, 14 år

jeg synes hvis du virkelig ikke kan klarer at skrive med hende skal du give det mere tid og tænke situationen igennem. jeg forstår godt du savner hende da i er bedste veninder og i sikkert har brugt meget tid sammen. Men det kan jo godt være at i skal gå fra hinanden og bliver venner i stedet for bedste venner.

håber det kan hjælpe

  • Laura, Pige, 14 år

Hej!

Jeg syntes, at du skal tænke over, om det faktisk er en “veninde.” Du burde ikke få kvalme eller lignende, når du skriver med en, der burde være noget af det bedste i din hverdag.

Det er selvfølgelig helt normalt at savne personen, og derfor skal du også have lov til det.

Måske du skulle tænke over hele situationen fra start af, og måske overveje, om der er noget, der kan fikses.

Håber det kan bruges!

  • CS, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat