Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Konfirmation.. ingen venner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej smukke <3

ik tænk over dem babes x
du hver alt og intet, du finder sikkert mange venner på gym.
no worrys x

  • babes x, Pige, 18 år

Hej søde dig.
Jeg har selv kæmpet rigtig meget med ikke ikke at have nogle venner.

Nogle gange når man vil noget for meget, bliver det lidt ligesom at jagte kaniner på en Mark, men sætter du dig ned og venter kan det være de bliver nysgerrige og kommer hen til dig.
Det du kan lave i mens du sidder på marken og venter er at lære at elske dig selv, så du også føler dig værdig til ægte dybe relationer.
Slf skal man også selv tage intiativ, men jeg tror det her er en proces der virkelig handler om at lære at være sin egen bedste ven og virkelig lære at se hvad man fortjener, så man ikke acceptere sådan noget halvhjertet noget, men kun acceptere det bedste af det bedste
Vennerne kommer som regel ud af det blå, eller måske hvis du starter til en sport.

Om du skal konfirmeres eller nomfimeres med din søster er noget du virkelig skal dykke dybt i dig selv og finde ud af.
Hvis du slår plat eller krone, ved du nok hvad du håber på når den er oppe i luften.

din følelse af at være det sorte får i familien kan jeg også godt relatere til.
Du ikke det sorte får. Du er bare fucking (undskyld sproget) UNIK!! Du er den svømmende fugl og den flyvende fisk.

kærlig hilsen en der forstår følelsen af at være utilstrækkelig.

  • Anonym, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat