Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil gerne være en del af fællesskabet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

snak med pigerne og hør om de måske havde brug for mere slik for så kunne du jo bidrage med det, eller hør om de er med på at i alle køber noget nyt og laver et nyt skab måske dig der starter det, måske behøver det ikke være præcis det samme men så kunne det være deling af blyanter eller ting fra et penalhus, som vinkelmåler eller andet, det nemt og hyggeligt og det vil de sikkert meget gerne.

  • karla, Pige, 16 år

hvis jeg siger at det er super næmt at spørge om du må være med i deres “gruppe” ville jeg højst sandsynlig lyve.
Det er ikke nemt for alle jeg har svært ved det selv.
Men jeg vil fortælle dig at du skal samle alt dit mod også prøv at spørg dem.
Vis du stadig tvivler efter du har læst det andet så lav en list
Fx:
For. I mod
Du skriver det der er godt ved at spørge ved for
Og selvfølgelig det der ikke er godt ved at spørge ved i mod
Håber det kan hjælpe dig

  • Pige, Pige, 12 år

Jeg har prøvet at ikke være med i pige gruppen i min klasse. Det jeg gjorte var,
at spørge om jeg kunne være med i deres lege. De var søde og åbnede op til mig, men sådan er det jo ikke altid. Hvis de ikke gider at lege med dig eller dele slikket med dig. Kan du tale med din lære om hun/han kan holde et pige måde om at være sammen og ikke at holde nogen ude.

Held og Lykke fra mig❤️

  • E, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat