Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Venner +to ?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pige på 12 år
jeg synes at det godt kan være godt for dig at få flere venner, og især når det er et lige tål. jeg har mange drenge venner og kun en pige ven fordi der er alt for meget drama når der er mange piger i en gruppe( ifølge min mening), men det er også godt at have pige venner fordi at du kan snakke med dem om ting du ikke kan med drenge om. jeg ved ikke hvorfor en klasse du går i men det er altid godt at få flere venner og især i de ældre klasser. det kan godt være at du er genert i starten når i begynder med at hænge ud sammen, men det er jo også deres første gange at være sammen med. men hvis du føler dig ensom og du ikke han lide og snakke med din nye lærer om det kan du altid gå hen til en af de gamle lærer måske er du ikke lige så tæt med dem som den lærer der flyttede men jeg er sikker på der er en lærer der gerne vil hjælpe dig uden at sige du skal ændre dig.

  • pige, Pige, 14 år

Hej jeg har selv misten min bedste veninde fordi der kom en ny pige ind i vores klasse jeg var alene men fandt ud af at jeg kunne få bedre venner med andre i min klasse og nu er jeg i en vennegruppe med fire. Jeg kunne ønske at jeg havde snakket med hende om det før det var forsent. Så tal med din veninde om det.

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej søde ! ♥️
Kan læse på din besked om det som er sket! Jeg forstå og kender alt til det! Jeg har selv prøvet det og det var hårdt men , da jeg havde fundet ud af det hele var jeg på en måde en helt anden person fordi at det var som om at hun holdte mig tilbage fra de ting jeg gerne ville! Måske er det , det samme problem? Hør jeg synes at du skal prøve og finde dig selv ! Prøv bare og sæt dig ned helt stille og tænk , hvem er jeg hvordan er jeg og hvordan vil jeg gerne være!☺️Så skriv en liste med de ting du gerne vil prøve at gøre i dit liv, også snak med hende om de ting i gerne vil . Og så hvordan at hun så reager !! Hvis hun prøver at holde dig tilbage så beviser det at du måske skulle prøve noget andet istedet for lige hende!😗

Jeg ønsker dig alt godt med på din vej !!!! Knus

  • Smil i din hverdag, så husker vi det, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat