Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Venner?.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Jeg går også selv i 7. Klasse.

Jeg synes at du skal prøve at finde en fælles hobby/interesse dig og nogle andre har til fælles så kan du snakke med dem om det.

Du kan også spørge dem om basic spørgsmål fx. Hvad er egentlig din y farve. Så lære du dem også bedre at kende.

Du kan også spørge dem om de vil lære dig noget fodbold?

Eller prøve selv at lære det?

De her råd ville jeg hvertfald selv bruge

  • Anonym, 7. Klasse, Pige, 13 år

Går også selv i 7 klasse❤️Prøv at gå hen til dem og spørge om et eller andet. Næsten alt virker, interessser, kælderdyr?, søskende?. Sådan stille prøve at opbygge en samtale. Det virkede mega godt for mig. Nu har jeg fået en del nye venner og har fundet mange fælles interesser og ting vi alle kan lide at lave sammen. Håber også det virker for dig!❤️🥰

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej jeg går faktisk også i 7. Klasse!
Mit råd til dig, er at spørge dem om de vil med ud efter skole. I kan måske gå i netto eller normal (nogen i den stil) og finde en park eller så noget og disse og snakke og hygge jer. Det gør jeg altid med mine venner og det er super hyggeligt. Du kunne også bare spørge dem ind til andre interesser end fodbold. Eller som nogle andre allerade har sagt; lære lidt fodbold.
Jeg håber du kan bruge det til noget (:

  • Hejsa, Nonbinær, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat