Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Venner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er helt naturligt at børn driller hinanden, men bare fordi du er venner med ham betyder det jo ikke at i er kærester. Du skal bare være dig selv, og være lige glad med hvad de andre tænker.

  • En pige, Pige, 12 år

Jeg kan så meget relatere til det du skriver om. Jeg havde selv en gang en drengevenner og HELE klassen troede vi var kærester så det endte med at vi ikke var så meget sammen mere hvilket er rigtig ærgerligt.

  • Vennen, Pige, 11 år

Hej jeg er også en pige og sidne mig og en dreng var sammen i skolen og snakkede om og havde hinanden på snap. Begyndte folk lige spludselig at sig at vi var kærester og vi kunne lide hinanden men bare ikke ville se det i øjnene. PS det er en måned sidne og vi ahr ikke nogen form for kontakt over snap eller tlf vi ser kun hinanden i skolen og kan ikke se hinanden i øjnene vi prøver at holde os fra hinanden så meget som muligt og vil helst ikke snakke med hinanden. Han prøver at undgå alt der har med mig at gøre. Problemet er at jeg kan lide ham som ven.

Der var min historie håber du kunne bruge den til noget af din beslutning.

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat