Brev

Venner?

Hej jeg er en pige som har en veninde og vi har været veninder siden vi gik i dagpleje

Min veninde er super populær, klassisk håndbold/fodbold pige og så går hun i det nyeste tøj

Jeg derimod er totalt modsat

jeg går til klaver og dans og er ikke populær og har H&M, Bilka og nogle gange lidt dyre mærker som levis og vans

Så vi er meget forskellige… vi bor mega tæt på hinanden og ser meget hinanden i fritiden

Men i skolen føles det som om hun ik rigtig vil kendes ved mig og virker ikke som om især drengene må se hende med mig

Jeg er bange for at det bare er mig og at jeg ødelægger noget ved at sige noget,

men jeg vil også gerne føle mig ønsket?!

HJÆLP hvad skal jeg gøre??

Hilsen pigen der er nervøs🥺

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige, 14 år!
Mit bedste råd ville nok være at få snakket med din veninde. Sig til hende hvad du har lagt mærke til, og især hvis det har stået på i lang tid.
Hvis det har været sådan her i en lang periode eller lignende skulle du nok snakke med dine forældre!❤️❤️
Du skal ikke være nervøs…
Husk: også at det er helt normal at være forskellige, lige meget om man ikke har modens tøj, er populær, osv.

Håber du kunne bruge mit svar👍👍

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej pige på 14. Du kunne snakke med din veninde og spørge ind til tingne, eller snakke med din mor og far og spørge om de kan snakke med hendes mor og far så de os ved det. Husk at alle har vær ders tøj stil så det er hel lige meget om i har vær jers stil🌻 Håpper du kan bruge mit svar💗

  • Nana, Pige, 12 år

hey pige på 14 år
jeg kender godt den følelse du har lige nu, jeg har også en veninde jeg går i klasse med hun har også det helt nye fx tiktok som jeg ikke har og hun går også til håndbold, (sammen med mig) og ovre i skolen leger hun fint med mig men når det er til håndbold lader hun også som om hun ikke kender mig. og danser tiktok med de andre venner der går til fodbold med hende, det er mega træls!
mit råd er at få snakket med dine forældre:)
håber at du kan bruge mit svar til dig.

  • Emilie, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat