Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Venner?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige, 14 år!
Mit bedste råd ville nok være at få snakket med din veninde. Sig til hende hvad du har lagt mærke til, og især hvis det har stået på i lang tid.
Hvis det har været sådan her i en lang periode eller lignende skulle du nok snakke med dine forældre!❤️❤️
Du skal ikke være nervøs…
Husk: også at det er helt normal at være forskellige, lige meget om man ikke har modens tøj, er populær, osv.

Håber du kunne bruge mit svar👍👍

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej pige på 14. Du kunne snakke med din veninde og spørge ind til tingne, eller snakke med din mor og far og spørge om de kan snakke med hendes mor og far så de os ved det. Husk at alle har vær ders tøj stil så det er hel lige meget om i har vær jers stil🌻 Håpper du kan bruge mit svar💗

  • Nana, Pige, 12 år

hey pige på 14 år
jeg kender godt den følelse du har lige nu, jeg har også en veninde jeg går i klasse med hun har også det helt nye fx tiktok som jeg ikke har og hun går også til håndbold, (sammen med mig) og ovre i skolen leger hun fint med mig men når det er til håndbold lader hun også som om hun ikke kender mig. og danser tiktok med de andre venner der går til fodbold med hende, det er mega træls!
mit råd er at få snakket med dine forældre:)
håber at du kan bruge mit svar til dig.

  • Emilie, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat