Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Venne problemer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

har også haft det problem, med min bedste veninde i 8 år, men jeg tror bare at i er ved at vokse fra hinanden og at hun virker som om at hun ikke vil lægge så meget i jeres venskab. så ja, jeg ville også sige at du skulle måske sige til hende at du har brug for en pause, og så hvis du faktisk sagtens kan være sammen med andre, så kan i jo bare fortsætte sådan

  • kathrine, Pige, 14 år

Jeg er enig med dine forælder drop hende, du lyder som en mega sød ven så du kan helt sikkert få en meget beder ven.du behøver ikke at droppe hende men sig hvad gør dig ked at det

  • pigen som vil hjælpe, Pige, 16 år

Hej jeg havde det på samme måde som dig
Det lyder som om i ik er venner efter som hun ikke siger tak eller heller ikke hvil have et kram prøv at snakke med hinden om det
Jeg skiftede skole og nu er jeg glad og har fåget en hel ny vennegruppe

  • Asta, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat