Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Venindes crush

Hej

Jeg er en pige

der har flirtet ret meget med

en dreng på det sidste.

Men en af mine veninder kan lide ham.

Ved ikk helt om

jeg rigtig er veninder med hende

men er det dårlig stil

hvis jeg kysser med drengen?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige:-)
Jeg synes helt klart at du bare skal kysse drengen hvis du har lyst, du kunne eventuelt snakke med din veninde om det først og fortælle hende at du har tænkt dig at kysse ham, hvis din veninde bliver meget trist over det så kan du måske tænke over hvad du vægter højest – dig og din venindes venskab eller den dreng du kan lide, tænk over om det er det værd.
Jeg ønsker dig alt held og Lykke!

  • Den hjælpende hånd, Pige, 12 år

KYS HAM HUSTIST MULIGT
😘😘😘😘😘😘😘😘😘

  • Bfbdbdjdkd, Dreng, 8 år

undgå konflikter, det er ikke det værd at udsætte dig selv for sådan en situation.

  • ik gør det

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat