Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Veninder

Hejsa!

Jeg er en pige der går i 5. klasse og har to veninder der er mega fjender, de er så meget fjender at den ene har holdt (mange dage) fri fra skole,
fordi hendes fjende går i samme klasse

 

og mit problem er at de tit bliver sure på hinanden og så ved jeg ikke hvem jeg skal trøste, fordi hvis jeg går hen til den ene bliver den anden sur og omvend,

 

Men hvis jeg så ikke gør noget føler jeg at jeg svigter begge to og jeg har sagt det til et klasse møde men klassen havde ingen ideer, og de har prøvet at holde sig væk fra hinanden men det virker ikke, så jeg er virkelig frustreret.

 

Hjælp mig.
Hilsen Smiley girl

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Tak for rådet jeg vil helt klart sige det til mine veninder imorgen (mandag)

~ Smiley girl ~

  • Smiley girl, 15 år

Tak #1
Jeg vil følge dit råd og jeg håber at det virker for mig
Hilsen Smiley girl

  • Smiley girl, 12 år

Tak for svaret jeg elsker virkelig at du og andre prøver at hjælpe mig jeg vil følge dit råd imorgen (mandag)

Knus Smiley girl

  • Smiley girl, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat