Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

veninder eller ikke?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13.
Hvis hun ignorere dig på denne måde, så er hun ikke din veninde. Jeg og min veninde synes du fortjener bedre, måske skulle du bare droppe kontakten til hende. Og lytte til din mor! Husk nu at, du får nye veninder med tiden, og sådan nogle som hende du har skrevet om, fortjener ikke din tid!
Ja, det er ret svært, at glemme en man holder af, og har knyttet sig til. Men er det ikke bedre, at glemme hende istedet for at have en fake veninde? Hvad er det næste, hun kunne finde på at gøre. Tænk fremad, og ikke på fortiden! Loyalitet er alt.
Peace

  • Ano, 16 år

Det er vigtigt at vide hvornår man skal give slip og hvornår man skal holde fast.

Du har prøvet nærmest alt, man kan, for at komme i kontakt med hende – uden held.

Jeg synes, du skal stoppe med at prøve og leve dit eget liv. Du skal ikke slette hende på noget, for der er stadig chancen for, at hun vil tage kontakt en dag. Du skal bare stoppe med at prøve så hårdt.

Det er en svær ting at blive ignoreret på den måde, men du må bare acceptere, at hun ikke vil snakke med dig for tiden.

Lev livet. Find andre venner, der værdsætter dit selskab.

  • Ameline, Pige, 16 år

kære pige på 13 år jeg sunse at du ikke skal slet hine få måske vil hun mødes og fåteld vad der er galdt

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat