Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Veninder

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes at du skal sige til hende ærligt hvad du føler fordi det ikke altid man er klar over at man sover andre og moske skyller der også være nogle ovejlså om hun måske er den rigtige for dig fordi jeg kender selv det med at man gider ikke at give slip på sin BFF men hvis det ikke hjælper at snakke med hende fordi hun ikke forstår dig så er hun måske ikke en troværdig ven
Håber du finder ud af det❤️

  • Roza, 12 år

Hej ?

Kender det virkelig godt. Det er overhoved ik særlig sjovt ?. Mit råd til dig er. Prøv og være sammen med nogle andre fra din klasse eller bare nogle andre end de to piger i lidt tid, så kan det være af de finder ud af at du ik syntes det var særlig sjovt ?Det hjalp ihvertfald på mig ?Håber du ka bruge mit råd.

  • Amal9494, 11 år

jeg har selv oplevet det samme og stået i samme situation.
Det jeg gjorde var at snakke med min mor og fortælle hvordan jeg havde det, det hun gjorde var at snakke med de andre mødre, og aftalte en dato hvor vi alle 3 med vores mødre, hvor vi holdte et lille møde, da dagen kom og vi holdte det her møde sagde jeg til dem hvordan jeg havde det, de sagde tilbage at de slet ikke havde opfattet at jeg følte sådan og selvfølgelig skulle vi have lavet det om, og derfra gik det hele godt, hvor efterfølgende havde vi nogle møder så vi kunne følge op på hvordan vi alle 3 havde det:) dette er nok mit bedste råd, at snak med dem og din mor om det:))

  • Anonymous, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat