Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Veninder

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg vil sige at så længe flertallet ikke er inviteret er det ok. Det er ok så længe man ikke udelukker. Jeg har altid haft den regel der hedder at hvis man skal holde fødselsdagsfest og der er 10 piger i min klasse. Så må jeg invitere 4 eller derunder, for så udelukker jeg ikke nogen. I en gruppe er det vel også ok, så længe der er flere der ikke kommer.

  • M, Pige, 14 år

Det kan jeg godt forstå det er bare vigtigt at man ikke udelukker andre hvis det ku var en gruppe på 4 og 3 blev inviteret eller noget så vikle det være at udelukke Samme hvis to ikke blev inviteret hyg dig til festen ☺️

  • Anonym, Pige, 10 år

Mange tusind tak for alle jeres svar!! Jeg bliver simpelthen så rørt over at der er så mange der gider at sætte tid af til at hjælpe mig. Det gør mig så glad.

Vh
pige som sende brevet❤

  • Anonym, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat