Brev

Veninder…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kan desværre ikke få en bedsteveninde, sådan bare lige… du bare nød til at finde nogle der har de samme interesser som dig og så snakke med dem, være sammen med dem osv og så kan det udvikle sig c:

  • Kawaaiiii, Pige, 12 år

jeg kender det virkelig godt jeg havde sygt mange venner og veninder, men ikke en rigtig bedste veninde. Det der hjalp var at for det første facetimede vi næsten vær aften og gjorde os klar sammen altså rensede hud. Begynd og vær sammen hvis at du gerne vil være sammen med den person. Når i holder sleep over så skal i lave noget det kan du hav planlagt ellr ikke direkte planlagt men at du kender nogen sjove ting i kan lave så det ikke er kedeligt. Hvis du er en type der har mange venner så skal du have tid til dem alle men du kan altid bruge ekstra tid med din bedste veninde. vigtigst af alt vær dig selv og stol på hende.

  • pige, Pige, 12 år

Kære pige på 13
Jeg tror det er ret normalt ikke at have en bestemt bedste veninde og på en måde er det måske godt! Fordi at så kan du være åben og imødekommende over for alle!:) men kan sagtens forstå dig!

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat