Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Veninde skiftede mig ud

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Prøv at tale med din lære det kan være hun kan hjælpe dig med at få der sagt pænt. Ellers spring ud i det.

  • Anonym, Pige, 11 år

Hej. Jeg har stået i helt samme situation. Og jeg fortrød så meget at jeg ikke sagde noget, generelt har jeg rigtig svært ved at sige min mening/sige fra. Så hvis du har det på samme måde ville mit bedste råd være en SMS eller måske et brev. Og hvis det var mig ville jeg sende det en fredag, så hun havde weekenden til at tænke over det. Det kan man nogle gange have brug for, så man ikke får sagt noget man ikke mener. Så måske skulle du også skrive at hun ikke behøver at svare dig med det samme.

  • Mia, Pige, 16 år

Jeg synes du skal tale med hende, måske hjælper det. Håber du kan bruge mit svar.

  • Dreng 11 år, Dreng, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat