Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Veninde problemer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa. Jeg tror ikke rigtig der er noget specielt du kan gøre for at få folk til at glemme jeres gamle venskab… jeg havde det på sammen måde for noget tid siden – hvor jeg blev uvenner med en af mine gamle venner, og efterhånden som tiden gik og jeg var/er sammen med en masse andre og havde det sjovt med dem, og hun havde/har det også havde det sjovt med andre, og til sidst begyndte folk at stoppe med at kommentere på det.

håber jeg kunne hjælpe:)

  • hende der har været der, Pige, 13 år

Du skal ikke tilpasse dig, du skal være præcis den du er. De “populærer” piger vil kun være sammen med dig når du har tilpasset dig, i modsætning til dine rigtige veninder. De vil være sammen med dig, fordi du er dig. De kan lide dig som du er. De andre “populærer” piger er kun sammen med din tilpassede dig. Hver dig selv, og hver sammen me dem der er ægte! <3

  • hende der gerne vil være phsykolo, Pige, 13 år

Hey
Jeg forstår dig fulgt ud jeg har prøvet noget lignende

Altså nogle gange vokser man fra sine gamle veninder

og bliver nødt til at give dem tid til at tænke og komme over det

Da jeg prøvede at gøre det godt igen var det som om de troede jeg var deres bedste ven

og det eneste jeg prøvede på var at gøre det godt igen og har nogle fantastiske venner som ikke er dem

så kom til at afvise dem endnu hårdere end jeg gjorde første gang og det var ikke meningen

  • ??, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat