Brev

Veninde har lånt mit tøj

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa det ik iorden at hun har taget dit tøj, på ingen måde. Jeg synes at du skal skrive til hende at du SKAL have det tilbage og hvis det ikke virker bliver du nødt til at forklare hende at hvis i skal være venner så bliver hun nødt til at forstå at det ikke er i orden ikke at aflevere det tilbage
Håber det var et svar❤️

  • M, Pige, 14 år
Svar

Du kan bare sige det til dine forældre så kan de komme med bud på hvad du kan gøre, eller skrive til hende at du skal have det tilbage ellers kan i ikke være venner, og forklar at det ikke nytter at bruge flere undskyldninger

  • C, Pige, 12 år
Svar

Hej.
Du skal sige til hende, at hvis hun ikke giver dig det tilbage, fortæller du det til dine forældre. Hvis hun virker ligeglad, så skal du gå til dine forældre. Dine forældre ved bedst, og de vil helt sikkert hjælpe dig.

  • A, Pige, 15 år
Svar
Skriv ikke dit rigtige navn eller email her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Gode råd om Venskaber

Gode råd om at sige fra overfor en ven