Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Veninde er mærkelig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13
Min veninde gør nogle gange også det samme, og jeg kan også selv i perioder finde på at finde en undskyldning på alle mine aftaler. Det er bare fordi jeg bare ikke magter at være sammen med nogen, ikke at jeg ikke kan lide den person men jeg vil meget hellere bare være derhjemme alene. Grunden til at min veninde gør det er fordi hun er meget genert også selvom vi har været venner i næsten 7 år så feks hvis hun har en dårlig hårdag eller får en stor bums på panden, tør hun alligevel ikke fordi hun er bange for jeg syntes hun er grim( ikke fordi jeg syntes det) men det kan være nogen af grunden til din veninde gør sådan. Det kan også være at hun bare har mild social angst. Håber det hjalp lidt <3

  • Mille, Pige, 13 år

Hej pige på 13!

Jeg ved ikke lige præcist hvad der kan være galt selvfølgelig, da jeg ikke kender hende. Der er nogen folk som gerne holder ting som disse for sig selv, om de vil med til noget eller ej. Jeg ved selv en del om det da jeg er en meget asocial person. Det kan således være på grund af hendes forældre. Da jeg ikke kommer af dansk kultur, er det ikke fordi mine forældre trækker mig tilbage for at møde venner og sådan, men det er en beslutning jeg selv træffer. Nu ved jeg ikke om i kender til hendes forældre men mit bedste råd er at du/i prøver at spørge ind til hvad der faktisk sker (igen), nogen kan ha’ svært ved at åbne op i første forsøg (bare prøv at vinde mere tillid til hende) Det kan være en god ide ikke at sige det til en voksen før i er 100% sikre på hvad det er der forgår.

-Mvh mig.

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat