Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Veninde eller ej!

Hej.

Jeg er en pige på 12 og jeg går til dans.

Der er den her ande pige som er 14.

Jeg syntes hun er sygt sej og flot og alt er så fantastisk ved hende.

Vi har danset lidt sammen her de sidste år

men vi danser mere sammen nu end før så det er jo godt.

Jeg vil så gerne være gode venner med hende men ved ikke hvordan jeg skal komme til det.

Jeg har også været i tvivl om jeg var forelsket i hende men det tror jeg ikke

men er ikke helt sikke.

Håber i kan hjælpe.

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Haha 😅! Jeg kender det SÅÅ godt, føler bare at der er så mange dejlige piger. Det er bare at gå hen og snakke med hende, men lad for guds skyld være med at du ved, hænge sig efter hende😉.

  • Bzbdj, Pige, 13 år

gå hen til hende og spørge vil du være sammen

  • one direction, Pige, 11 år

Søde prøv bare at spørg hende om i skal lave noget det er sjældent at man siger nej til det venlig hilsen mig

  • Kasper, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat