Brev

Veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Har selv lidt ala samme problem.
Eller har haft,
Jeg trak hende til side og spurgte… Hvorfor gider du mig ikke mere?
Det er ikke sikkert at hun ikke gider dig mere, men det er bare et godt spørgsmål, så hun kan se at du mener det!!

Hilsen personen der hedder det som jeg hedder

  • Personen der hedder det som jeg hedder, Pige, 11 år

Hej pige på 13 år. Jeg har/står også i lidt samme situtation som dig, men nu er det ikke mig det skal handle om. Du skriver, at du er ret ked af det over at du er lidt i tvivl om hun er god for dig, og det kan jeg sagtens forstå! 🥰 Men det er jo også svært, at gå rundt med de tanker alene, så jeg synes du skal sige det til hende, men måske først snakke med en anden om hvordan du har det, altså en du VIRKELIG stoler på, det kan enten være en ven, en søskende eller en mor eller bare en eller anden du stoler på, så du kan finde ud af hvordan du skal sige det til hende. Håber det kan hjælpe dig ❤️

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat