Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, mit svar kan nok lyde lidt dumt, og det kan godt være at du slet ikke kan bruge det.
Men hvis jeg var dig ville jeg prøve at komme videre, alser få andre gode venner.
bare prøv og se om det kan gå.
Så kan det være at i en gang mødes ved et tilfælde eller sådan.

Jeg har også haft en god ven siden børnehaven faktisk, men jeg flyttede så skole i slutningen af 2. klasse.
Først var hun tit på besøg, og sådan. Og vi holdet stadig kontakten indtil 5 klasse tror jeg. Men ja vi kom langsomt videre, for det var også lidt besværligt at holde kontakten.

Nu snakker vi faktisk slet ikke sammen længere, og det har jeg det faktisk fint med, for vi har begge gode venner, vi følger også hinanden på sociale medier, og det er enlig også hyggeligt at tænke tilbage på en ven hvis det giver mening.

Jeg håber du kan bruge mit råd, og hvis du ikke kan forstår jeg det godt.
Kærlig hilsen mig.

  • anonym(-:, Pige, 15 år

Hej pige.
Hvis du har hendes nummer kan du maybe prøve at skrive: Hey, det er lang tid siden vi så hinanden, undskyld at jeg ikke skrev før, men hvordan har du det?

Så kan hun svare og i kan skrive lidt sammen og så kan det være i kommer på at være sammen en dag…

Håber at du kan bruge det…

Mvh fra mig

  • ❤️️❤️️❤️️, Pige, 16 år

Har prøvet noget ligene med en af mine drenge venner og da vi så var sammen en dag var det lidt akavet men det gik op for mig at det er ligemeget om det er akavet når man savner nogen så meget .

  • Cute kat, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat