Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ved det ikke

Hej

jeg er en pige på 13

og lige siden jeg gik i 0 har jeg haft en bedste vendine

men så i 6 og noget af 7 klasse har jeg bare følt at hun nogle gange hader mig

og jeg har prøvet at skrive til hende

og hun siger at vi er bedste venner

men nogle gange ser jeg Tik tok at hun har tagget andre

i nogle “send den til den fantstiske person der findes”

og sådan nogle har jeg bare set

og det går mig ked af det at hun ikke har tagget mig i sådan nogle

og det går mig bare enorm ked af det

og jeg prøver virkelig at kæmpe for at hun kun ville have mig som bedste ven

men det er rigtig svært

når hun også godt ville have andre venner

og at jeg tit bliver musundelig på at hun er sammen med andre

men jeg elsker henne selfølgelig

og tit har vi det ofså rigtigt sjovt sammen

det er bare nogle gange

men de gange er også bare høre

pls hjælp mig

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa(: jeg har selv stået i samme situtation men min gamle bedste veninde! Vi ku virkelig have det fedt men så nogle dage var det som om vi ikke kendte hinannden! Og sådan er det for mange venskaber❤️Jeg lover dig at hun ikke hader dig! Hun vil også bare være sammen med nogle andre venner! Og det betyder ikke at du er mindre hver! Og det med hun tagger andre i videoer! Ik tænk over det! Det en video med nogle ord i! Det betyder ikke så meget som du tror!❤️Bare have det fedt sammen med din veninde når i er sammen! Og prøv at accepter at vi alle kan have mere end 1 ven❤️

  • Anonym, Pige, 16 år

Hvor kan jeg bare godt forstå dig! Jeg har selv prøvet virkelig mange gange at have veninder, jeg holdt vildt meget af og som betød rigtig meget for mig, men hvor jeg følte, at de ikke rigtig gad mig mere og hellere ville nogle andre. Det gør ekstremt ondt og man kan nemlig godt blive misundelig. Grunden til man bliver det, er jo fordi, man ikke er ligeglad, men at de virkelig betyder noget for en. Og selvom det kan være rigtig hårdt, så er det jo måske meget godt at vide, at man er typen, der virkelig vil sine veninder. Det er også vigtigt at vide, at din veninde måske stadig rigtig godt kan lide dig, men også bare godt kan lide nogle andre.
Mit bedste råd er derfor, at du taler med hende og fortæller hvordan du har det. Det er altid en god idé at fortælle andre, hvilke følelser man har og hvad man er bange for. Måske ved hun slet ikke, at du er ked af det og så er det jo godt, at hun bliver opmærksom på det. Det kan også være I kan lave nogle aftaler omkring, at I stadig ses engang i mellem og laver nogle bestemte ting også selvom hun ses med andre. Ligemeget hvad, er det altid en rar følelse at vide, at man har sagt hvad man føler. Held og lykke med det!

  • Pige, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat