Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej 14 årig pige

Det lyder som om at du virkelig gerne vil hende din veninde der, men har ikke kunne rigtig fået skabet en connection til hende.

Hvad med at ringe til hende og snakke om hvordan det går og spørge ind til der, om i kan hænge ud. Det ville være bedre end at bare skrive, og ville også vise mere at du faktisk vil hende. Husk at det også er en god idé at stadig have det gode fælleskab med dine andre 2 venner, og prøv at overvej at skabe nogle nye venskaber med nye personer eller måske genopfrik nogle gamle.

Ved ikke om det kan bruges, men det er mit korte bud, håber det hjælper 🙂

  • FingerNegl53, Dreng, 14 år

kære pige på 14 år
jeg tror bare din veninde har får nye venner og så kan det jo være svært at være sammen med sine
gamle venner. men jeg er sikker på at hun godt kan lige dig☺ Hun har nok bare travlt med hindres nye ven. Med det betyder ikke hun skal hele dig ud for, så jeg synes du skal hygge med dig to veninde dun har.
💖💖💖

håber det kunne hjælp dig.

  • milla, Pige, 13 år

Jeg tror desværre at hun ghoster dig, måske er i bare ved at vokse fra hinanden. Det er helt normalt, men måske skulle du prøve at snakke med hende om det.

<3

  • Tilde, Marie & Karen, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat