Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Uvenskab

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej jeg har lidt den samme historie men alligevel ikk jeg har selv fået en slags kæreste og min bedste ven HADER ham jeg aner ikk hvorfor nu et par måneder senere føler jeg mig lidt ensom min bedste ven finder på undskyldninger for ikke at have aftaler med mig og nogle af mine andre gode venner lyver over for mig om at de ikke ville have mig med fordi de ville være to alene og senere sender de en snap hvor en anden er med jeg bliver sadfølgelig ked af det men mit råd er bare at vis de er sådan er der måske en grund prøv at undersøg det men ikk virk alt for mærkelig de vil bare opdage du har gang i noget og så kan det bare blive værre men HUSK vis de ikke gider dig er de måske ikke helt ægte venner eller måske har de bare brug for en pause hvor de prøver noget nyt prøv at tal med dem og sig hvordan du føler

  • pige 11 år, Pige, 11 år

Halløj:)
Jeg er jo selv 12 år gammel og jeg kender det med at pige vennerne lige pludselig får fyr på!. Men synes godt nok heller ikke det er okay..at de sådan dropper at snakke med dig! Synes du burde prøve at snakke med forældre eller lærer omkring det. Fordi tænker det går over efter tid, for alle gode venner bliver gode igen! 🙂
MVH: Anonym pige 🙂

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej pige 12 år,
hvis dine venner holdt dig og din ven udenfor, er de måske ikke værd at prøve at få kontakt med igen. Du virker som en sød pige, og du fortjener nogen der har tid til dig. Det lød (undskyld hvis jeg læste forkert) som om at du ikke var alene om det. Din ven og dig kunne måske spille Roblox sammen. De er ikke værd at spilde tid på, også selv om i har været venner lige siden nulte. Jeg havde en ven fra nulte, men hun var meget ond i mod mig. Så jeg holdt op med at prøve at få hende til at være sød. Jeg har fået en meget sødere ven.
Jeg håber det hjalp:)

  • pigedergernevilhjælpe, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat