Brev

Uvenner med bff

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg kan godt forstår at det er svært men prøve og giv hende lidt tid så kommer hun sikkert hilsen CJ

  • CJ, Pige, 13 år

Hej det forstår jeg godt ( at du er ked af det ) men tror mig hun savner også dig det kan være at hun bare er meget i tvivl om hvad der sket hun hvad hun lige skal svarer til dine beskeder og og hun er nok også bare lidt overrasket over hvad der er sket og hun er nok også ked af det jeg tror godt hun vil med dig på sommerferie i skal nok blive gode venner igen

  • Hip som hop pigen, Pige, 12 år

Jeg har selv prøvet at være uvenner med min beste veninde.
Så jeg ved godt hvordan du har det lige nu. Jeg troede heller ikke min veninde savnede mig, men det gjorde hun så jeg tror også at din veninde savner dig. Det heller ser nok meget sort ud, men prøv at give hinanden lidt plads (pause fra hinanden) det hjælp mig og min veninde og i dag kan vi ikke undvære hinanden. Jeg tror du skal snakke med hende i virkeligheden og lave nogle hyggelige ting sammen.

  • PH, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Gode råd om Venskaber

Gode råd om at sige fra overfor en ven

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Chat
Chat