Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Uvenner HELE TIDEN!?

Hej,

jeg er en pige på 14 år og har 2 bedste veninder.
Vi er nok det man kalder et trekløver?

Vi er meget forskellige og har tit nogle forskellige meninger om ting
og kommer også nogle gange til at sige noget til andre
vi måske skulle have holdt mellem os 3.

Derfor bliver vi også rigtig tit uvenner (næsten hver uge).
Dog skal det lige siges at det mest er mig og (lad os kalde hende Sara).
At det mest er mig og Sara der er uvenner
imens den anden pige (lad os kalde hende Camilla)
imens Camilla ikke rigtig har noget med det mig og Sara snakker om at gøre,

men alligevel går hun altid over på Saras side?

Jeg undre mig bare over hvorfor der så tit opstår problemer i vores venskab
og om det overhovedet er noget værd når vi hele tiden er uvenner?

Hilsen det meget forvirret 3-hjul.

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

jeg syntes at du skal snakke men dine vininder og spørge om de har det på samme måde og på den måde kan i måske blive enige om det er det værd men i kan stadig være venner bare måske ikke jeres trekløver som før

  • Anonym, 10 år

Jeg er ked af at sige det, men måske er jegeres venskab på vej ned af en kløft. DCet er ikke sundt kun at værensammen med de samme personer hele tiden og jeg syntes at du skal prøve at snakke med nogle andre. JMeg har selvprøvet noget i den retning og jeg fandt nogle andre venner, men ses stadig med de gamle bare ikke lige så tit. DCet tager tid at finde nye venner , men det er det vlærd. Held og lykke🙋💋

  • fluen, Pige, 12 år

Lad vær med at bruge tid på de personer………………

  • æg, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat