Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Uvenner

Hej

er en pige på 9 år

har en bff

og er bange når vi er uvenner

at hun bliver så sur

at hun ikke vil være bff med mig mere😟😕

Pige, 9 år
Svar fra andre

Børn

Hej. Søde
Nogen gange har jeg det på samme måde med min bff. En gang var vi rigtig tit uvenner men vi løste det altid efter nogen minutter. Vi kom altid hen til hinanden og sage undskyld for det jeg gjorde håber du kan tilgive mig.🥺
Men du skal ikke være bange for det fordi i vil altid være bff’er selvom i er uvenner❤️
Du skal bare huske at du er ikke alene om det og når hun bliver sur så bare sig at du ikke kan lide at hun bliver sur og prøve at gøre så hun bliver glad igen men hvis hun siger at hun er ligeglad så bare sig at du gerne vil prøve at løse problemet fordi du ikke vil være uvenner.❤️
Du få meget ud af det håber jeg og du skal bare sige hvordan du havde det når i taler sammen og vise dine følelser fordi det er helt okay og være ked af det🙂
Bare husk og sig undskyld til hinanden.👍🏻

  • Anonym, Pige, 11 år

Hej
Der er ikke nogen du skal være bange for, man kan altid blive uvenner men det går over igen efter nogen par dage.
Jeg har også prøvet at være uvenner med nogen men det gik over igen.
Hvis du bliver uvenner med hende så kan du altid tale med hende på en god måde.

  • Anonym, Pige, 11 år

Hej
Jeg har også prøvede at være uvenner
Men jeg synes at du skal tale lidt med din ven og prøve
Ikke at skændes med hende prøve også ikke at blive sur på hende du skulle måske prøve at tale med hende om at du stadig godt vil være venner med hende du brugte tale med hende på en god måde 🙂

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat