Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Uvenner

Jeg er en pige på 10 år

Jeg føler mig uden for

to piger fra min klasse de leger sammen

hjælp mig🥺

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde og dejlige du. Det kan jeg godt forstå at du er ked af og at du føler dig udenfor over. Har du prøvet at snakke med de andre fra klassen om det eller fortalt at du gerne vil være med? Holder de dig stadig udenfor? Uanset hvad så skal du ikke føle at det er din skyld eller at du er forkert for du er mega sej at skrive herind og virkeligt dygtig til at beskrive dit problem. Jeg tænker på om du hele tiden føler dig udenfor eller om det er når de andre piger leger uden dig? Uanset hvad kan jeg rigtigt godt forstå at det gør dig ked af det og det er okay at være ked af det. Jeg synes du er dygtig og sådan en skøn pige at kunne skrive herind. <3 = ❤️. Ellers så prøv at snakke med din lærer eller kan du snakke med mor? Eller far? Jeg ved du kan og jeg ved at det hele nok skal gå og hvis du har brug for en voksen så kan du skrive til sms 116111 på BørneTelefonen eller skrive et brev til de voksne som du skal gå ind over hvis de voksne og ikke os børn og unge til svare og ellers søde du så kan du skrive over chatten eller ringe herind sååå der er masser af muligheder og du ved at jeg tror på dig ikk? Super ! Hej hej min ven ❤️❤️💞☺️

  • Sara pigen, Pige, 14 år

Aaaah hej søde pige!! Det er virkelig ikke en rar følelse at have. Hvis de holder dig udenfor, lyder de ikke særlig søde, måske du burde hænge lege med nogle andre? Har du prøvet at sige til dem at du føler dig udenfor? Evt. snak med en lærer eller pædagog om det, så kan i alle snakke sammen<3 Ellers kan du prøve at snakke med nogle af de andre fra klassen, der må være nogle der også er søde? Sejt du skriver herind om det!!

Jeg håber virkelig du finder ud af det, held og lykke🥰
Mvh anonym

  • anonym, Pige, 14 år

Jeg syntes du skal tale med dine forældre om at skifte skole.

  • Sine, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat